Pojdi na glavno vsebino

Vabilo k pogajanjem za dejavnost klipinga

Združenje ZAMP je danes na spletni strani AJPES objavilo prvo vabilo k pogajanjem za dejavnost klipinga, s katerim vabi uporabnike, ki opravljajo dejavnost klipinga (storitve spremljanja medijskih objav oziroma storitve priprave povzetkov poročil, tiska ipd.) ter združenja tovrstnih uporabnikov, ki so se pripravljeni združiti v konzorcij z lastnostjo reprezentativnega združenja uporabnikov, k pogajanjem za sklenitev skupnega sporazuma o uporabi del s področja književnosti, znanosti in publicistike ter njihovih prevodov iz repertoarja ZAMP.

Vsi zainteresirani uporabniki in združenja uporabnikov naj svoj interes za sodelovanje na pogajanjih v okviru konzorcija kot reprezentativnega združenja uporabnikov pisno izrazijo na naslov ZAMP - Združenje avtorjev Slovenije, k.o., Kersnikova 10A, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na e‑naslov info@zamp-zdruzenje.si. Upoštevane bodo prijave, ki bodo na navedena naslova prispele najpozneje do 18. 11. 2023 do 12. ure.

Celotno vabilo, ki vključuje tudi prve tri termine pogajanj, je na voljo za prevzem kot priloga te novice.

Priloge

Prvo-vabilo-k-pogajanjem-kliping.pdf